Apple iPhone 4S + Nokia Lumia 900 = velká láska

Hitem minulého týdne byly články s nadpisem „iPhone 4S: nejlepší telefon na světě je Nokia Lumia 900“. I my jsme se kuriózním screenshotem pochlubili na Facebooku, Twitteru a Google +. Ano, kuriozita, nic víc to není. Siri v tomto případě pro odpověď použila data ze služby Wolfram Alpha, ve skutečnosti si tedy Apple nemyslí, že je nejlepším telefonem Nokia.

Spravedlnost sociálních sítí pracuje rychle a dnes se po nich šíří fotka s přesně opačným příběhem. Nokia Lumia 900 na displeji zobrazuje odpověď na otázku „Co je nejlepší smartphone všech dob?“ Ano, pochopitelně iPhone. Jak se na displej dostal? Je to výsledek vyhledávače Bing, zobrazený v hlasové službě TellMe, konkrétně se pak jedná o článek s titulkem „Ano, iPhone je stále tím nejlepším smartphonem, který můžete koupit“.

Tedy opět nic jiného než souhra náhod s požadovaným výsledkem. Nemá smysl v tom hledat hlubší smysl, ale jako kuriozita fungují oba příklady velice pěkně.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
Oba rádoby skandálně-senzační screenshoty (první obrázek: thenextweb.com)
Diskuze (39) Další článek: Nokia si troufne na levné dotykáče bez klávesnice

Témata článku: Apple, Nokia, , , , Apple iPhone, Apple iPhone 16GB, Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4S 16GB, Apple iPhone 4S 32GB, Apple iPhone 4S 64GB, Apple iPhone 7, Nokia Lumia 900, APP, #Apple, Nokia Lumia, Láska