Apple zaplatil milióny dolarů za aplikaci. Vy ji teď můžete mít zadarmo

Apple se dlouhodobě snaží posouvat operační systém iOS k produktivitě a efektivitě práce. Nyní došlo k dalšímu kroku, který potěší ty, kteří si rádi věci automatizují a ulehčují.

Aplikace Workflow byla v roce 2015 oceněna jako jedna z nejinovativnějších v App Storu a nelze se tomu divit. Za 3 dolary dovolila vytvářet komplexní úkoly, které zahrnovaly automatické zpracování menších úloh. Složitou věc obsahující třeba sedm kroků je tak možné uložit pod jedno tlačítko a to dát mezi snadno přístupné widgety. Workflow má spousty šablon, ze kterých lze brát inspiraci nebo je upravovat, můžete pochopitelně vytvářet i vlastní.

Apple získal s aplikací i její tři tvůrce, kteří se nyní připojí k týmu vývojářů v Cupertinu. A teď ta nejlepší zpráva. Aplikace je zdarma.

Aplikace je určená jak pro iPhony, tak i pro iPady a je kompatibilní i s Apple Watch. Takže když třeba chodíte pozdě na schůzky, můžete si k tomu připravit speciální tlačítko „Jdu pozdě“, pod kterým je nastaveno vyhledání následující schůzky v kalendáři a odeslání zprávy „Jdu pozdě“ zakladateli schůzky nebo všem s informací, za jak dlouho dorazíte dle výpočtu z vaší aktuální polohy a dopravy.

Diskuze (13) Další článek: Jako ze špionážního filmu: WikiLeaks odhaluje nástroje, kterými CIA nabourala iPhony

Témata článku: Apple, , , , , , , Mil, TED, Speciální tlačítko, Milión, Mít, APP, Milión dolarů, #Apple, Workflow, Dolar,