#BuzzGate? iPhone 7 hučí a syčí, ale to je prý normální

Stephen Hackett v postu na blogu 512 Pixels popisuje hluk, který vydává jeho iPhone 7 Plus. Je to hučení, syčení, které nevychází z reproduktoru, ale z útrob přístroje. V tiché místnosti je zvuk slyšitelný, aniž byste telefon zvedali k uchu a sílí s tím, jak se procesor dostane pod zátěž.

Svět se teď dělí na dva tábory – jeden už konstruuje #BuzzGate (po vzoru #AntennaGate u iPhonu 4 a #BendGate u iPhonu 6), druhý tvrdí, že takové zvuky jsou pro elektroniku běžné.

Rene Ritchie z iMore.com srovnal zvuky vycházející z iPhonu 7 s další elektronikou a označil je za normální. Upozornil, že je jen logické, že rostou se zvýšenou zátěží, což odpovídá přesouvání rozsáhlých knihoven při úvodní synchronizaci obsahu do nového iPhonu. To ostatně zmiňuje také Stephen Hackett, který stál na počátku aféry/neaféry. 

Aktualizováno: PayetteForward.com upřesňuje, že za hlukem je zahřívání některé z integrovaných cívek a také potvrzuje, že jde o jev pro elektroniku docela normální.

Diskuze (39) Další článek: Pikantní loupež po indicku: Zloději ukradli staré iPhony, použili k tomu chilli

Témata článku: Apple, , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 128GB, Apple iPhone 7 256GB, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 7 Plus 128GB, Apple iPhone 7 Plus 256GB, Norma, Nor, Normál, Syčení, Normální, Normal, Tábor, Noise,