Huawei Y6 Pro: pětipalec posílený o baterii s kapacitou 4 000 mAh

Huawei se v poslední době soustředí hlavně na modely vyšších tříd, ve kterých představuje kvalitně zpracovaná kovová zařízení. Portfolio nižších smartphonů přenechává mladšímu subbrandu Honor. Zařízení střední třídy ale z nabídky Huawei zcela nevymizela. Čínská společnost představuje nový model Huawei Y6 Pro, který nabídne baterii s kapacitou 4 000 mAh.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Huawei Y6 Pro vylepšuje proti modelu Y6 rozlišení fotoaparátů a navyšuje kapacitu baterie. Místo procesoru Qualcom Snapdragon 210 bylo použito čtyřjádro MediaTeku MT6735P. 

Smartphone zastupuje typickou střední třídu s pětipalcovým HD IPS displejem, čtyřjádrovým procesorem MediaTek MT6735P, 2 GB RAM, 16GB vnitřním úložištěm a dvojicí fotoaparátů s rozlišením 13 a 5 Mpx. Novinka byla představena zatím jen pro čínský trh, takže z LTE pásem neposkytuje podporu pro frekvence 800 a 900 MHz. V budoucnu však není vyloučena ani verze pro globální trh. Prodávat se bude v bílém, šedém a zlatém provedení.

Diskuze (4) Další článek: Projekt ARA neumřel. Google prý připravuje i skládací tablet

Témata článku: Huawei, , , Huawei Y6, Huawei Y6 Pro, MAh, Zlaté provedení, Pro +, #Huawei,