i.Con Smart Condom: chytrá „nositelnost“ odhalí vaše intimní statistiky

Společnost British Condoms se chtěla svézt na vlně „nositeltností“ a představila produkt i.Con Smart Condom. S pohledem na koncovou cenu se naštěstí nejedná o jednorázový prezervativ, ale o kroužek, který si při milostném aktu nasadíte. Doplnit jej můžete jakýmkoliv kondomem dle vlastního uvážení.

Klepněte pro větší obrázek
i.Com Smart Condom není prezervativ ale spíše chytrý kroužek, který zasílá sesbíraná data do vašeho iPhonu

Chytrý kroužek pak při sexu zaznamenává nejrůznější „statistické“ údaje, jako je počet přírazů, rychlost, délku sexu, počet vystřídaných poloh a jejich trvání, množství spálených kalorií, průměrnou teplotu kůže a další detaily. O náhled sesbíraných dat se stará aplikace pro iPhone, která s kroužkem komunikuje přes Bluetooth. V době psaní článku však aplikace na AppStoru ještě nebyla k dispozici.

Výrobce počítá s možností sdílení vašich „úspěchů“ skrze sociální sítě, případně můžete své výsledky anonymně porovnávat s uživateli po celém světě. Sice nevíme, jak tato hračka pomůže s vylepšením vašeho sexuálního života, pokud však již nyní počítáte své kroky, měříte tep, spánek, stres či okysličení krve, můžete se přes i.Con dozvědět i jiné zajímavé „výkonové“ statistiky.

Kroužek i.Con vás vyjde na 60 liber (v přepočtu necelé dva tisíce), zakoupit půjde na e-shopu British Condoms. V současné době ale ještě není známo datum zahájení prodejů, pokud vás kroužek zaujal, můžete se alespoň registrovat k odběru novinek. Kroužek by se však měl na trh dostat ještě v letošním roce.

Zdroj British Condoms

Diskuze (7) Další článek: Týden mobilně 375: Máme jasno v Xiaomi

Témata článku: Apple, , , , , , Možnost sdílení, Prezervativ, Vaš, Spánek, Statistiky, Nos, SMA, Milost, Datum zahájení, British, Stará aplikace, Kondom, Chytrá