LG G5: příští generace superphone bude kovová

Hlavním povrchovým materiálem připravovaného superphone LG G5 bude kov. Důvod? Lidé jej vnímají jako prémiové provedení. Představení proběhne v tradičním termínu koncem prvního kvartálu roku 2016. Uvedl to korejský server Korea IT News.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Kov není pro LG velkou neznámou. Stojí na něm model Shine z roku 2007 a má jej i nejnovější prémiový model značky – V10. S G5 se má kov vrátit do hlavního proudu.

Na jednu stranu je pravda, že v prestižní společnosti kovových superphonů vypadal plastový model G3 jako chudý příbuzný a byl zdaleka nejlevnější. Na stranu druhou hrozí nebezpečí, že G5 s kovovým šasi ztratí řadu svých unikátních vlastností – vyměnitelnou baterii, možná i paměťovou kartu. Pokud se kovové šasi pro G5 potvrdí, můžeme to také brát jako negativní odezvu na pokus s koženými zády současného modelu G4.

Diskuze (8) Další článek: Motorola Droid Turbo 2: je libo nerozbitný displej?

Témata článku: LG, , , , LG G5, LG G5 SE, Super +, Super, Kvartál roku, Plastový model, Chudý příbuzný, Kovo, Šup, Generace, Příští generace, Prémiové provedení, Sup, Hlavní proud, Prémiový model, Gen, Unikátní vlastnost, První kvartál