Mark Zuckerberg si na Facebooku domlouvá hlas pro umělou inteligenci. Na háčku je Iron Man

Mark Zuckerberg staví umělou inteligenci, která umožní hlasovými povely ovládat jeho chytrou domácnost. Světla, žaluzie, přístroje a gadgety, teplota, dveře a další. Systém se blíží dokončení, ale chybí mu hlas. A tak se Mark na Facebooku (kde jinde?) zeptal, koho by měl požádat, aby hlas propůjčil. Už když svoji myšlenku představil poprvé, zmínil, že by to mělo být něco jako JARVIS ve filmu Iron Man.

V diskuzi kdosi navrhnul, že by to měl udělat Robert Downey Jr. (představitel filmového Iron Mana), nebo Benedict Cumberbatch, někdo jiný doplnil, že by Zuckerberg měl oslovit Paula Bettanyho, který propůjčil hlas JARVISovi právě ve filmu Iron Man.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Mark Zuckerberg, Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch a Paul Bettany na facebookových profilovkách.

A pak to do sebe všechno zapadlo, když se v diskuzi objevil Robert Downey Jr. a vystřihnul následující příspěvek: „Jasně, že to udělám! Když Bettany dostane zaplaceno a peníze věnuje na charitu, kterou vybere Cumberbatch. To je ten pravý způsob podivínství! V originále padlo slůvko STRANGE, což odkazuje na Marvelem připravovaný film Dr. Strange, ve kterém Cumberbatch hraje hlavní roli.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Robert Downey Jr. jako Iron Man (obr.: Marvel).
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Benedict Cumberbatch jako Doctor Strange (obr.: Marvel).

Zuckerberg odvětil „This just got real“ a tam story končí. Resp. konverzace se patrně přesunula jinam. Jak tohle dopadne? Bude na Marka Zuckerbergera doma mluvit Robert Downey Jr.? Dozvíme se během několika týdnů…

Váš názor Další článek: Galaxy Note 7 na palubu letadel v Evropě může, v USA má federální zákaz

Témata článku: , , , , , Pro +, Hack, Man, Paul, Facebookový profil, Avengers, FAC, Zuckerberg, Hlas, Marvel, Mark, Hlasový povel, Iron Man, Strange, Jarvis, F +