Motorola má své sportovní hodinky. Moto 360 Sport obsahují GPS

Motorola na veletrhu CES v Las Vegas při příležitosti uvedení na americký trh znovu představila sportovní verzi hodinek Moto 360 Sport. Design je inspirován základním modelem Moto 360, hodinky ale mají místo koženého silikonový pásek. Jsou určeny pro zaznamenávání sportovních aktivit a obsahují vestavěný GPS modul. Hodinky tak mohou zaznamenat pohybové aktivity nezávisle na připojeném smartphonu.

 

Klepněte pro větší obrázek

Hodinky spoléhají na platformu Android Wear. Po synchronizaci playlistů a hudby z Google Play Music mohou přehrávat hudbu do Bluetooth sluchátek, opět nezávisle na smartphonu. Hodinky obsahují 1,37palcový kruhový displej s přepočteným rozlišením 360 × 325 bodů. Motorola se tak opět nevyhnula nevzhledně useknuté spodní části displeje. Velikost ciferníku činí 45 mm, na výšku má modul 11,5 mm. Hodinky váží 54 gramů.

Moto 360 Sport obsahují vedle GPS také vestavěný měřič srdečního tepu, barometr, akcelerometr, gyroskop, senzor okolního světla a vibrační motorek. O výkon se stará procesor Qualcomm Snapdragon 400 a 512 MB RAM. Vnitřní úložiště nabídne kapacitu 4 GB. Hodinky jsou odolné proti prachu a postříkání vodou podle normy IP67. Baterie s kapacitou 300 mAh má vydržet na 1 den používání. Hodinky se dobíjejí bezdrátově pomocí dodávané podložky. Moto 360 Sport se začínají prodávat ve Spojených státech za 300 dolarů.

Diskuze (7) Další článek: BB Priv: Jde Android a bezpečnost dohromady?

Témata článku: Motorola, , , , , , , , , Google Play Music, Spor, Silikonový pásek, Hod, Obsah, Vestavěná GPS, Motorol, Play Music, Sportovní hodinky, Motor,