Navigon MobileNavigator 1.4 pro iPhone přinese několik nových funkcí

S aktualizacemi programů anebo mapových podkladů se nám v tomto týdnu doslova roztrhnul pytel. Tentokrát nás zaujal Navigon se svou novou verzí navigační aplikace MobileNavigator 1.4, která v tuto chvíli prochází schvalovacím procesem a v App Store by se měla objevit do několika dnů. Stávající uživatelé samozřejmě dle pravidel App Store získají aktualizaci zdarma.

Tip: Navigon MobileNavigator Europe: první skutečná navigace pro iPhone (test)

A nyní to důležité, novinky: Navigon přidává hledání nejrůznějších bodů zájmu prostřednictvím Google. Tuto funkci nabízí již i klasické automobilové navigace, jako třeba Mio Moov S555 anebo námi právě testovaný Garmin Nüvi 1690. Google i u nás disponuje poměrně bohatou databází bodů zájmu a hledání prostřednictvím něj je často vhodnější, než u interní databáze POI.

 
Navigon MobileNavigator pro iPhone

Dále se Navigon naučil takzvaný pěší mód, kdy vás na rozdíl od módu automobilového provede i pěšími zónami a skrz jednosměrky. Rozhodně velmi užitečná funkce. Navigace se také naučí navigovat na souřadnice a konečně budete moci svou polohu odeslat prostřednictvím emailu.

Připomeňme, že Navigon MobileNavigator s mapami celé Evropy stojí v tuto chvíli 99,99 Eur (2 650 Kč, iTunes App Store).

Diskuze (23) Další článek: Rozhodněte, kde bude stát obří klíčová socha Vodafone

Témata článku: , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone 7, Pěší zóna, F +, Interní databáze, Skutečná navigace, Pro +, MOBI, Nov, Mobil