Nezvedal telefon, dostal padáka

(Inzerce) Volá vám šéf a vy telefon nezvednete? Tak pozor, abyste nedostali výpověď!

Slunečný den, šéf není v práci, to je ideální příležitost k tomu, abyste zatuchlou kancelář vyměnili za grilem provoněnou zahradu. Jenže co když šéf kontroluje, jak zrovna pracujete? Když máte chytrý telefon Nokia Lumia, pak máte jistě pod čepicí a víte, jak na šéfa vyzrát. Pokud zrovna vítr není proti vám…

Proč máte Lumie rádi vy?

Řekněte nám to a soutěžte o skvělý phablet Nokia Lumia 1320! Až do 9. dubna budeme sbírat vaše tipy na detaily, které máte rádi na svých přístrojích Nokia Lumia a návrhy scénářů, jak byste tyto detaily představili. Pište je do komentářů k videím na zdi našeho Facebooku Facebook.com/nokia.cz. Mezi nápady s největším počtem likes vybereme jeden, který bude vtipný a zároveň realizovatelný (Lumii grilovat nebudeme :-)) Ten odměníme phabletem Nokia Lumia 1320 a natočíme podle něj závěrečnou grotesku.

Jaké video nás čeká příště?

Chcete si tipnout, jaké bude téma grotesky, kterou vám pustíme v neděli? Inspirovat vás může třeba fotka z natáčení v tomto článku. Najdete ji také na zdi našeho Facebooku Facebook.com/nokia.cz a přímo k ní napište své tipy. Zítra na našem Facebooku navíc přineseme ukázku z příštího videa. Kdo si tipne nejpřesněji a zároveň nejvtipněji, má u nás drobnost na památku.

Klepněte pro větší obrázek 
Diskuze (6) Další článek: Dubnový ceník O2: Galaxy S5 a tisícové slevy

Témata článku: , Nokia Lumia 1320, Ideální příležitost, Padák, Dostál, DOS, Telefon, Pad, Slunečný den, Dostal