Pošlete z Vodafone parku 50 SMS nebo MMS zdarma do všech sítí

Vývojáři Vodafonu se rozhodli vylepšit design a optimalizovat funkci SMS a MMS brány na portálu Vodafone park. Od začátku příštího týdne tak dojde k několika vylepšením a k přidání nových funkcí. Aby měli uživatelé motivaci nové funkcionality vyzkoušet, připravil pro ně Vodafone nabídku 50 SMS nebo MMS do všech sítí zdarma.

Vylepšení SMS/MMS brány se týká například vkládání obrázků, které chcete z Parku odeslat pomocí MMS. Obrázek se nově automaticky sám zmenší na potřebnou velikost. Novinkou je možnost odeslat obrázkovou MMS bez textu a přibude také funkce automatického ukládání nových kontaktů. Pokud tedy odešlete zprávu na nový kontakt, systém jej automaticky upozorní, zda chce vaše číslo uložit do seznamu kontaktů. Všechny tyto změny vzešly z postřehů uživatelů, které za dobu fungování Parku dodali betatesteři Vodafonu.

Motivací vyzkoušet nové funkce může být nabídka padesáti SMS nebo MMS zpráv z portálu Vodafone park do všech sítí pro každého zdarma. Nabídka platí od 1. května 2010 až do 31. července 2010 pro zákazníky všech operátorů a pro všechny uživatele Vodafone parku, tedy pro nově registrované i stávající uživatele. A nejlepší zpráva nakonec: SMS do sítě Vodafonu se do této nabídky nepočítají, neboť jsou až do limitu 500 SMS denně zdarma.

Diskuze (16) Další článek: Nokia SU36: kapacitní stylus přijde s Nokií N8

Témata článku: , , , , Sít, Park, Žďár, Síť, Voda, MMS, Vodafone Park,