Reklama na nové berlínské Xperie vyzdvihuje vylepšený fotoaparát Sony [video]

Sony na skončeném veletrhu IFA 2016 v Berlíně představilo dvojici smartphonů Xperia XZ a Xperia X Compact. Oba se kromě lehce inovovaného designu mohou pochlubit vylepšeným fotoaparátem, který používá několik technologií k vylepšení výsledného snímku.

Klepněte pro větší obrázek

Předně je to prediktivní automatické ostření, které japonská společnost použila už u jarních modelů Xperia X a X Performance. Nově se přidává laserový autofokus pro přesnější a rychlejší zaměření fotografovaného objektu, pětiosá stabilizace obrazu a světelný infračervený snímač k přirozenému vyvážení bílé.

Na nový fotoaparát Sony poukazuje v reklamním spotu nazvaném „Capture the Wow of Now“. I při velmi rychlých činnostech a v pohybu by měl fotoaparát dodávat ostré fotografie bez rozmazání. Na praktické výsledky si počkáme až do uvedení finálních kusů do prodeje a řádném otestování novinek.

Diskuze (5) Další článek: Další patent Samsungu: smartphone se dvěma operačními systémy

Témata článku: Sony, , , , , , , Sony Xperia P, Sony Xperia X, Sony Xperia X Compact, Sony Xperia XZ, Japonská společnost, Nov, Berlín, X Performance, Otestování, Reklamní spot, F +, Laserový autofokus, Son, Vylepšený fotoaparát, Foto, Nový fotoaparát, Jarní model