T-Mobile chystá Twist tarify s neomezeným bonusem

Tajné! Exkluzivně z kuchyně T-Mobile: chystají se dva nové předplacené tarify. Jeden s neomezenými SMS a druhý s neomezeném voláním do vlastní sítě.

V pondělí jsme vám jako první přinesli exkluzivní informace o chystaných datových balíčcích pro surfování z mobilu a dnes pro vás máme další tajné informace z tábora T-Mobile. Růžový operátor totiž chystá nové Twist tarify, budou dva (respektive tři) a doplní stávají portfolio předplacených tarifů T-Mobile. Budou jmenovat Twist Povídám a Twist Posílám. Tarify přinesou velkou výhodu – možnost volat či SMSkovat do vlastní sítě zdarma po provolání či propsání určitého počtu minut, respektive SMS za den. Zbytek dne pak zákazník může volat nebo SMSkovat (dle tarifu) zdarma.

A kolik, že stojí tato sleva? To bohužel nevíme, zatím neznáme konkrétní ceny ani počet minut a SMS, které je třeba provolat či odeslat aby ty další byly zdarma. Zajímavostí je, že ačkoli budou nové tarify účtovány ve prospěch zákazníka nevýhodně po celých minutách (60+60), do úhrnu provolaných minut za určitý den se bude počítat reálný čas hovorů za běžnou cenu, což opět hraje do karet operátorovi. Dejme příklad, provoláte 1:03, zaplatíte dvě minuty, ale z hranice potřebné pro volání zdarma se vám odečte zase jen 1:03 namísto zaplacených dvou minut.

Samozřejmě se budou počítat jen minuty provolané za plnou cenu (předpokládám, že sazba do cizí a vlastní sítě bude „sjednocená“ – jako vždy na úroveň volání do cizí sítě), volání na zákaznickou linku, NEJ číslo, mezinárodní hovory a roaming, také hovory se sponzorem, je-li zákazník sponzorovaný paušálistou, atd.

Nové tarify budou k mání pro nové i stávající zákazníky, ti noví si koupí SIM, kde bude nastaven tarif Twist Začínám. Je to ten třetí, který jsem zmiňoval v úvodu, cenově bude naprosto stejný jako tarify Povídám a Posílám, ale není na něm aktivována výhoda. Zda si zákazník vybere volání nebo zprávy je na něm, změnu může provést bezplatně dvakrát, další už bude zpoplatněna částkou přesahující sto korun.

Kdy budou nové tarify představeny oficiálně (a kdy se tedy dozvíme, kolik ta sranda stojí) není jisté. Mám ale za to, že to bude brzy, stejně jako nová datová nabídka. Jak budeme znát cokoli bližšího, určitě si to nenecháme pro sebe.

Diskuze (54) Další článek: BlackBerry 9800 Torch: slider a nový systém v premiéře

Témata článku: , , , , , Mobil, Neo +, T Mobil, T - Mobil, MOBI, Neo, Datová nabídka, Tarif, Zbytek dne, Reálný čas, Určitý den