T-Mobile zlevní všechny smartphony Huawei z nabídky o 2 000 Kč a přidá 30 GB dat zdarma

T-Mobile pro své zákazníky připravil na únor speciální prodejní akci, v rámci které nabídne všechny smartphony Huawei z nabídky s jednotnou slevou 2 000 Kč. Podmínkou je samozřejmě uzavření nové nebo prodloužení stávající smlouvy na dva roky. Ke smlouvě se smartphone operátor navíc přidá bonus v podobě 10GB balíku dat měsíčně zdarma na čtvrt roku, celkem tedy 30 GB.

Zákazník dostane v rámci akce, která trvá od 1. do 28. února, ještě jednu výhodu v podobě bezplatné výměny zakoupeného smartphonu za jiný model ve lhůtě do 30 dnů od nákupu. Zlevnění o 2 000 Kč se bude týkat celkem 13 modelů telefonů Huawei z nabídky operátora. Nejlevněji vyjde Huawei Y5 II, který si zákazníci budou moci pořídit buď jednorázově za 1 190 Kč, nebo na splátky bez navýšení od 50 Kč měsíčně. Nejvyšší model Huawei Mate 9 vyjde na 16 999 Kč.

Sleva na zařízení platí pro rezidentní zákazníky a živnostníky, data navíc jsou určena jen rezidentům (nefiremním zákazníkům). Kampaň bude pokračovat i v březnu, a to s jinou značkou telefonů. Operátor chce touto akcí přilákat nové zákazníky a ty stávající motivovat k vyšší spotřebě mobilních dat. Zároveň se tak pomalu připravuje na navyšování utažených FUP limitů, ke kterému by mělo v průběhu letošního roku dojít u všech českých operátorů.

Diskuze (8) Další článek: Unikátní Lenovo Yoga Book: Když se jde na věc úplně jinak [video]

Témata článku: Huawei, , , , , , , , , , T Mobil, Mobil, Nefiremní zákazník, T - Mobil, MOBI, #Huawei, Plácačka, Žďár, SMA, Módní doplněk, Rezidentní zákazník