Vodafone má tři miliony zákazníků

Náš nejmladší GSM operátor se dnes pochlubil pokořením významného milníku, během vánočních svátků totiž dosáhl na svého zákazníka s pořadovým číslem 3 000 000. Stalo se tak necelých deset let po vstupu operátora na náš trh a šťastný zákazník se může těšit na telekomunikační služby pro sebe a svou firmu na celé tři léta zdarma.

Vodafone (původně Oskar) získal licenci na provoz mobilní telekomunikační sítě GSM v říjnu 1999. Prvního milionu zákazníků dosáhl v roce 2002, druhého milionu v roce 2005 a v témže roce se stal součástí skupiny Vodafone, která v současnosti operuje ve 30 zemích a ve více než 40 partnerských sítích. Vodafone Group měla na konci září 2009 na celém světě 323 milionů zákazníků.

Třímiliontým zákazníkem tuzemského Vodafone se stal podnikatel Aleš Kakos z Milovic. V sídle společnosti už převzal dar v podobě tří let volání, SMS a datových služeb zdarma a mobilního telefonu Nokia. Zaměstnanci jeho firmy si budou moci navíc po tři roky vzájemně volat zdarma.

Podnikatel v oblasti výstavby plotů Aleš Kakos přešel k Vodafonu od konkurence. „Oslovila mě výhodná nabídka Vodafonu pro malé firmy a možnost přehledné kontroly účtů,” říká Aleš Kakos a dodává: „Aby telekomunikační firma oslovila v této době malé podnikatele, musí poskytovat co nejvýhodnější volání v rámci firmy a nástroje na optimalizaci nákladů.”

Diskuze (34) Další článek: Samsung Bada: blíže k Apple iPhonu než k Nokii N900?

Témata článku: , , Kako, První milión, Zákaz, Zak, Výhodná nabídka, Mil, Voda,