Překvapí, potěší a jsou užitečné. Vybíráme nejzajímavější doplňky k mobilu, na cesty i na doma

  • Doplňky pro telefony jsou praktické a umí potěšit
  • Redukce, sluchátka, powerbanky, gamepady a další zajímavé kousky
  • Od drobností za pár stovek po sofistikované hračky za tisíce

I když toho dnes smartphony samy o sobě umí hodně, bez příslušenství to není úplně ono. Jako první se vám mohou vybavit pouzdra a kryty, které posunou odolnost jinak docela křehkého přístroje na trochu vyšší úroveň. V tomto článku se ale zaměříme spíše na univerzálnější doplňky, které toho dokážou daleko více.

Před výběrem příslušenství si zjistěte:

  • Přesný model telefonu nebo tabletu, se kterým se bude používat
  • Na jakém systému smartphone běží včetně verze, například kvůli kompatibilitě aplikací sloužících pro obsluhu a ovládání příslušenství
  • Jaký má telefon nabíjecí konektor (pro kabely, nabíječky, powerbanky, gamepady a další)
  • Jaké jsou rozměry telefonu (pro pouzdra, držáky do auta)

Vybrané příslušenství jsme seřadili od nejdražšího po nejlevnější. Odkazy vedou na náš srovnávač cen Zboží Živě.


DJI Osmo Mobile 6: Povedená stabilizace

Značka DJI není známá jen v oblasti dronů, ale také v segmentu ručních stabilizátorů. Do DJI Osmo Mobile 6 stačí upnout telefon a při natáčení videí a focení využívat povedenou tříosou stabilizaci. Vše je v kompaktní podobě, připravené na cesty. Díky prodlužovací tyči použijete příslušenství i místo selfie tyče.


DJI Osmo Mobile 6 CP.OS.00000213.01


Nemusíte skončit jen u základního upnutí, stabilizátor nabízí čtyři rychlé režimy, včetně módu pro stabilnější sledování na delší vzdálenost. Stabilizátor se může dále opřít o sledování objektů či o režim follow, který se hodí k focení směrem nahoru nebo dolů. Se stabilizátorem spolupracují šikovné aplikace od DJI pro editaci a úpravy pořízených záznamů. Ta pro iOS má ale více nastavení a možností než stejná aplikace určená pro Android.

Diskuze (4) Další článek: Designově zajímavá Nubia má unikátní foťáky a selfie pod displejem. Prohlédněte si ji ve všech barvách

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,