O2 TV za 300 Kč měsíčně na celý rok

Zákazníci O2 mají nyní možnost pořídit si digitální televizi O2 TV ke svému O2 Internetu na rok za zvýhodněnou sazbu 300 korun měsíčně. Stačí si O2 TV objednat ve speciální letní nabídce v době od 11. června do 16. srpna 2009. V ceně je 29 programů v základním balíčku v digitální kvalitě, přístup do TV Archivu a vlastní videopůjčovna s názvem Videotéka.

Podle Petra Matějovského, ředitele pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2, zájem o O2 TV stále roste, v současné době službu využívá již téměř 132 tisíc zákazníků. Za rok teď mohou s novou akční nabídkou ušetřit 1 200 korun, stejnou sumu uspoří, i pokud si O2 TV aktivují samostatně bez O2 Internetu. V takovém případě přijde měsíční paušál na 550 Kč.

Zákazníci mohou nyní sledovat své oblíbené programy v digitální kvalitě za zvýhodněné ceny po dobu jednoho roku. Je třeba však uzavřít smlouvu na využívání služby O2 TV na 24 měsíců. Její součástí je také přístup do archivu televizních pořadů a Videotéky. Speciální HD Set-top-box, potřebný k provozování služby O2 TV, získají zákazníci do pronájmu za 130 Kč měsíčně nebo si jej mohou přímo koupit, a to za jednorázovou částku 2 900 Kč.

Digitální televize O2 TV lze v rámci nové koncepce služeb pro domácnosti kombinovat se všemi dalšími službami od O2, jako např. mobilním voláním, O2 Internetem nebo mobilním internetem. Zdarma je pak možné k O2 TV využít službu O2 Navzájem - volání mezi dvěma mobilními čísly.

Službou, určenou zejména pro milovníky seriálů, je TV Archiv. Reprízy všech populárních českých seriálů či například televizních novin zde najdou všichni zákazníci až 7 dní zpětně. Samozřejmostí je TV Průvodce, který umožňuje vyhledat detailní informace o pořadech a programech jednotlivých televizí.

Diskuze (9) Další článek: Tři nové Nokie: dotykovka, GPS véčko a manažer

Témata článku: , , , Videopůjčovna, Rok, Kč/měs, Meš, TV +, Celý rok