Coop mobil vs. Vodafone: cena stejná, družstevníci dají pivo navíc

Coop mobil pokračuje v nabídce minut výměnou za nákupy, zákazníkům virtuála opět stačí nakoupit tři vybrané produkty, zaregistrovat nákup SMSkou a mohou volat 10 minut zdarma do všech sítí. Na seznamu jsou tentokráte minerální vody Mattoni, čokopiškoty Opavia, rozpustná káva Nescafé a pivo Kozel. Dle šetření provedeného v jedné z prodejen Coop vychází lahvové pivo na 11,90 Kč, káva na 109 Kč, minerální voda na 14,50 Kč a čokopiškoty na 25,50 Kč.

Klepněte pro větší obrázek
Zkrátka všechno dobré... (obr. coopmobil.cz)

Volné minuty tak mohou fakticky přijít na desítky či stovky korun, pokud připustíme, že se na jejich cenu budeme dívat touto optikou. A teď pozor. Nejlevněji vyjde jedna minuta za tři piva Kozel, konkrétně na 3,57 Kč, což není zase tak špatné uvážíme-li, že ještě spláchnete žízeň. Jen pro porovnání, minuta volání s vodafonní Kartou pro partu stojí 3,50 Kč (mimo 4 vybraná čísla). Porovnání s Vodafonem je na místě z toho důvodu, že Coop mobil funguje právě v jeho síti.

Produkty lze kombinovat, nezapomeňte ale nákup registrovat (postup najdete zde). Registrační SMS je zdarma, každý může získat maximálně jednu odměnu denně. Coop Mobil nabízí 20% slevu na volání, pokud u něj nakupujete pravidelně, pravidelné akce a přenos čísla je aktuálně zdarma. Tato akce platí do konce listopadu.

Diskuze (13) Další článek: Vyrobili jsme Hoverboard z filmu Návrat do budoucnosti, tvrdí firma

Témata článku: , , , , Voda, Mobil, , Coop Mobil, Prostějov, NAVIC, MOBI, Pivo, Moravskoslezský kraj, Cena,