Další ústupek mobilním surfařům. Před koncem měsíce lze aktivovat menší a levnější balíček

O2 jde přece jen naproti svým mobilním surfařům. Když dosáhnou FUP limitu týden (a méně) před koncem účtovacího období, není nutné obnovovat celý datový objem za plnou cenu, operátor nabízí levnější alternativu: 1 GB za 99 Kč. Logicky to platí pro tarify s objemem vyšším než 3 GB. Také je zde třetí varianta – nechat data úplně zastavit a do konce období přežít bez internetu.

Jedná se však pouze o dočasné řešení. Od 25. října bude operátor převádět nevyužitá data z dokoupených balíčků do dalšího účtovacího období, nebude tedy problém koupit větší balík, uživatel o data nepřijde.

Například u tarifu Free Evropa s 5 GB tak už nebudete mít možnost, zda chcete celý objem obnovit, nebo se spokojíte s 1 GB. Možnosti se v tomto případě zredukují na dokoupení 5 GB za 499 Kč, nebo úplné zastavení datových služeb. Dokoupení 3 GB (u jiného tarifu) vyjde u O2 na 299 Kč a pokud máte v základu 10 GB, pak si nachystejte 999 Kč.

Diskuze (23) Další článek: Samsung Cloud Together: mějte přehled ve svých „cloudech“

Témata článku: , , , Ústupek, Meš, Akt, MOBI, Třetí varianta, Účtovací období, Pře, Mobil, Datový objem, Balíček, Mobilní surfař, Ústup, Surf, Bali, Měsíc, Menší, Dočasné řešení, Surfař