Facebook vrátí do Messengeru SMS. Přibude podpora více účtů

Messenger od Facebooku patří vedle WhatsApp (která také patří Facebooku) mezi nejpoužívanější komunikační aplikace. Není proto divu, že ji chce Facebook zatraktivnit obohacením o další funkce. Do Messengeru se vrátí podpora pro posílání SMS a nově přibude podpora více účtů, informuje portál AndroidPolice.com.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
SMS konverzace budou odlišeny od těch messengerových fialovou obálkou. Také komunikační barva ve vláknu zpráv bude ve výchozím stavu fialová.

SMS zprávy už šly z Messengeru některým uživatelům posílat v roce 2012. Facebook ale tuto funkci zrušil, protože o ni tehdy mezi uživateli nebyl zájem. Podporu přepínání více účtů v jedné nainstalované aplikaci už Facebook představil v Instagramu pro iOS a podobnou novinku plánuje i do Messengeru.

Facebook aktuálně novinky testuje u vybraných uživatelů ve Spojených státech na platformě Android. V aplikaci stačí otevřít nabídku nastavení a zvolit položku „Změna SMS aplikace“. S funkčními změnami souvisí také redesign aplikace, která se více přiblíží plochému Material Designu, se kterým přišel Android Lollipop.

Diskuze (2) Další článek: Samsung zřejmě nebude vyrábět procesory pro iPhone 7

Témata článku: , , , , , , Vybraný uživatel, FAC, Vice, Meš, Podpor, Komunikační aplikace, Messenger od Facebooku, F +, Oblíbený whatsapp