I váš telefon může mít obří displej. Co byste řekli na 10" za 3 000 Kč?

  • Superscreen je tablet, který zrcadlí obsah z mobilu
  • Získáte tak velký a kvalitní displej za malé peníze
  • Funguje na Androudu a Apple iOS

Myšlenka za projektem Superscreen je jednoduchá. Chcete tablet? Proč platit za další výkonný hardware, když už máte smartphone a to jediné, co opravdu chcete, je velký displej? Superscreen pak už jen pomocí aplikace zrcadlí obsah, který ve skutečnosti běží na telefonu (a je jedno, jestli je to Android, nebo iPhone).

Superscreen tak nemusí mít drahý hardware, stačí kvalitní displej. Použitý je 10" IPS panel o rozlišení 2560 × 1600 pixelů. Relativně slabý procesor se pozitivně projevuje na výdrži baterie, výrobce uvádí až 12 hodin. Projekt je na Kickstarteru a myšlenka se evidentně líbí. Cílových 50 tisíc dolarů se povedlo už několikanásobně přeplnit, přitom do konce kampaně zbývá ještě 29 dní.

Aby to celé dávalo smysl, musí být Superscreen opravdu levný, čemuž Kickstarterovských 99 dolarů odpovídá (asi 3 tisíce Kč). Jako finální prodejní cenu výrobce uvádí 299 dolarů, což už smysl nedává, ale doufejme, že jde spíše o psychologický tlak na přispěvatele („podívejte se, kolik ušetříte“). První kousky mají být hotové v září, ve velkém se začne prodávat v prosinci.

Diskuze (7) Další článek: Konkurence pro Siri je tady. Samsung představil „svého“ Bixby pro Galaxy S8

Témata článku: , , , Lickster, Slabý procesor, Kvalitní displej, Displej, Obří displej, ? Displej, Vaš, Váš Telefon, Project B, Mít, Výkonný hardware, Telefon,