Je toto první fotografie skládacího smartphonu Samsung Galaxy X?

O tom, že Samsung chystá skládací smartphone či tablet, jsme vás informovali již v roce 2015. Celý projekt nesl zastřešení Project Valley, a původně jsme si jej nejčastěji spojovali s koncepčním videem z roku 2013, ve kterém si zahrál tablet, který se skládal do podoby smartphonu:

V databázích agentur FCC a Wi-FI Alliance se objevil model s označením SM-G929, který by měl být označen jako Samsung Galaxy X. K telefonu je k dispozici i jedna fotografie, na které je údajně vidět zadní displej telefonu. Podle zdroje se jedná o Galaxy X ve složeném stavu, kdy jsou oba díly zařízení složeny k sobě. Zdroj si to vysvětluje i tím, že nad displejem chybí jakákoliv čidla, a dokonce i reproduktor. Čidla se nachází nad předním displejem, pod nímž nebudou chybět hlavní ovladače telefonu.

Zařízení v tomto režimu půjde používat na základní úlohy, pokud však budete chtít větší displej s větší klávesnicí, půjde zařízení rozevřít, čímž se dostanete k dvěma displejům vedle sebe, mezi nimiž budou umístěny panty. Ze specifikací víme jen to, že telefon běží na Snapdragonu 821 a podporuje bezdrátové nabíjení.

Podle zdroje by měl být tento model brzy představen, podle našeho názoru se jej však dočkáme nejdříve na zářijovém veletrhu IFA po boku tabletofonu Galaxy Note 8.

Zdroj Techtastic

Diskuze (7) Další článek: V zahraničí jsou to gigabajty, my jsme loni prosurfovali bídných 521 MB

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , F +, Galaxy x, Celý projekt, Ohebný tablet, F skládací, Wi-fi Alliance, Skládací smartphone, GAL, Gizmochina, Project Valley, Přední displej, Sklad, Foto, Hlavní ovladač, SMA, Samsun,