Kup Huawei a vyhraj jeden ze sta smartphonů Huawei P8

Před letošními vánoci se rozjíždí pěkná bitva o zákazníka, a tak si k novému mobilu můžete odnést příjemný bonus. S HTC můžete hrát o Škodu Superb, Huawei hází do banku sto kusů prémiového modelu P8.

Klepněte pro větší obrázek

Vánoční soutěž společnosti Huawei se jmenuje „Rozdáváme 100x P8“ a princip je jednoduchý. Kdokoliv si v období do 23. prosince 2015 koupí jakýkoliv smartphone nebo tablet Huawei a zaregistruje se na www.100P8.cz, může hrát o jeden ze sta prémiových smartphonů P8.

Soutěžící obdrží počínaje dnem následujícím po registraci, až do konce soutěžního období každý den SMS s výzvou k denní soutěži a s pravidlem pro daný den. Pravidlo určí výherní pořadí (např. výhry získává první a desátá došlá SMS). Zájemce se soutěže zúčastní odesláním SMS ve tvaru HUAWEI SOUTEZIM.

Vítězové budou o své výhře uvědomění prostřednictvím e-mailu. V rámci předání výhry budou muset doložit ke kontrole platnou účtenku za zakoupené Huawei zařízení. Na jednu účtenku lze vyhrát pouze jeden smartphone Huawei P8. Dokud soutěžící nevyhraje, může na jednu účtenku v daném období soutěžit každý den. Podrobnější pravidla hledejte na www.100P8.cz.

Diskuze (1) Další článek: I nový Samsung Galaxy A7 bude vypadat jako Galaxy S6

Témata článku: Huawei, , Huawei P8, Huawei P8 64GB, Huawei P8 Lite, Huawei P8 Max, Superb, Huawei P, Kup, #Huawei, Prostřednictví e-mailu, SMA