LG G4 uniká na živých fotkách. Bude zahnuté a nejspíš opět z plastu

Premiéra LG G4 pravděpodobně nebude daleko, na internetu se totiž čím dál častěji objevují úniky podoby nového vlajkového smartphonu jihokorejské značky. Na fóru XDA Developers byly zveřejněny živé fotografie, které naznačují, že G4 projde po stránce designu jen mírným vývojem. LG přistoupí k mírnému prohnutí zařízení, které ale nebude tak výrazné jako u modelu LG G Flex2. Zachovány zůstanou tenké rámečky okolo displeje a také ovládací tlačítka umístěná na zádech telefonu. Zadní kryt bude nejspíš opět plastový s imitací broušeného kovu.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Očekávaná podoba LG G4 (foto: XDA Developers)

Úhlopříčka 2K IPS displeje zůstane na 5,5 palce, uvnitř zařízení má pracovat čipset Qualcomm Snapdragon 810 doplněný 3 GB paměti RAM. Hlavní fotoaparát má nabídnout vyšší rozlišení 16 Mpx (LG G3 má 13Mpx snímač). Spekuluje se také o přítomnosti stylusu, případně o samostatné odnoži zařízení pod názvem LG G4 Note. Prvek na horní hraně telefonu viditelný na fotografiích je ale nejspíš anténa pro DMB digitální televizi, kterou LG opatřuje většinu vyšších smartphonů určených pro domácí jihokorejský trh.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Z dříve uniklých renderů twitterového účtu @OnLeaks víme, že LG G4 by mělo být mírně zakřivené
Diskuze (38) Další článek: Neviditelný štít od Boeingu ochrání před tlakovou vlnou [technologie]

Témata článku: LG, , , , , LG G3, LG G3 32GB, LG G4, LG G4 Stylus, LG G4c, LG G4s, Živý, Jihokorejský trh, PLA, Plast, Plášť, F +, Očekávaná podoba