Motorola Moto X+1 zachycena na prvních fotografiích

Motorola chystá nový vlajkový smartphone. Už z dřívějška víme, že by se mohl jmenovat Moto X+1. Dnes se dozvídáme z fotografií a informací webu Android Police také podobu a upřesnění hardwarové výbavy. Novinka nabídne stejně jako předchůdce Moto X dřevěné provedení zadního krytu. Zákazník nicméně může zvolit i jiná provedení, např. v barevné kůži.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Moto X+1 má disponovat 5,1" displejem s FullHD rozlišením. Společnost 12Mpx fotoaparátu bude dělat dvojice přisvětlovacích LED diod, umístěných v okruží objektivu. Telefon by měl podle zatím nepotvrzených spekulací pohánět čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 s taktem 2,3 GHz a jádry Krait 400, paměť RAM má mít kapacitu 2 GB a pro uživatele bude připraveno 32 GB vnitřní paměti s možnosti rozšíření kartou microSD. Očekává se akumulátor s kapacitou 2 900 mAh.

Diskuze (14) Další článek: Má Vodafone problém? Chce peníze bez ptaní

Témata článku: Motorola, , , , Lenovo Moto X Play, Lenovo Moto X Style, Motorola Moto X, Motorola Moto X (2. generace), Motor, Fotograf, Motorola Moto, Zach, Foto, Motorol, F +, Přisvětlovacích led