Nevídané: T-Mobile přidává do tarifu S námi pro mladé 3 nebo 10 GB dat navíc

Operátoři rozpoutali bitvu o mladé do 27 let. Pro ty je hlavním lákadlem pořádný balík dat (řekněme 10 GB a víc) a operátoři se začínají trumfovat v tom, kdo jejich datovou žízeň uhasí. Začalo to Datomatem a nabídkou O2, tu trumfnul Vodafone a jeho „neomezenka“ s 10 GB za 499 Kč měsíčně. Posuďte sami, jak zaboduje třetí síťový operátor.

T-Mobile do konce ledna příštího roku nabízí modifikovaný tarif S námi pro mladé. Liší se datový příděl, shodné je, že tarif zahrnuje neomezené volání do vlastní sítě plus 120 minut na volání do ostatních sítí, SMSky jsou zdarma do všech sítí. První tarif s cenovkou 489 Kč nabídne 3,7 GB, druhý 10,7 GB. Ten vyjde na 561 Kč měsíčně a nabídka platí jen pro eShop. Standardní datový limit je přitom pouhých 0,7 GB.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Limitovaná nabídka pro mladé (do 27 let) s platností do 31. 1. 2017.
Jste starší? Pak za 10 GB v mobilu zaplatíte až třikrát tolik...

Rozdíl v ceně je tak velmi nepatrný – pouhých 72 Kč, ale v datech do dělá rovných 7 GB, což je vzhledem k tomu, že tuzemští operátoři data vyvažují zlatem, pádný argument pro pořízení tarifu s větší datovou „náloží“. Nabídka je podmíněna uzavřením smlouvy na 2 roky, detaily najdete na webu operátora.

Diskuze (36) Další článek: Xiaomi Mi Mix v akci. Pro krásu se musí trpět [video]

Témata článku: , , , , , NAVIC, Pádný argument, T Mobil, Tarif, MOBI, Mobil, Limitovaná nabídka, Pořádný balík, Pro +, T - Mobil