OnePlus 3: Prodej na vesmírné stanici a 30 tisíc VR brýlí zdarma

OnePlus 3 to posune zase o kus dál. O změně designu alá „další kovový iPhone s plastovými linkami“ už víte, ale dnes chci psát o připravované světové premiéře. Loni firma zaujala, když svoji „Dvojku“ představila ve virtuální realitě. Čím to chtějí trumfnout letos?

 

Rád bych dal čestné uznání Samsungu za to, že jsou druhou společností na světě, která představila produkt ve VR.

Carl Pei, spoluzakladatel OnePlus.

 

Loni se premiéra odehrála v sídle firmy, kam se diváci podívali přes VR. Letos se ve OnePlus zasnili, kde by mohla firma být za 20 let a přesunuli ředitelství do vesmíru (stále ve virtuální rovině, samozřejmě). Jmenuje se The Loop a právě tam proběhne premiéra OnePlus 3.

 

Klepněte pro větší obrázek
Toto má být OnePlus 3. Radikálně odlišný od předchozích generací, přesně podle dnešních trendů a trochu nudný. (obr.: @evleaks)

Před loňskou akcí společnost OnePlus rozdala 30 000 cardboardů, tedy jednoduchých papírových brýlí pro virtuální realitu. Jak trumfnete tohle? Jednoduše, rozdáte 30 000 plastových VR brýlí s propracovaným designem a výrazně přesnější optikou. Jmenují se OnePlus Loop VR Headset a jestli je chcete, zřejmě budete muset na eBay, protože (podobně jako loni) zájemci platili pouze dopravu a vyprodáno bylo velmi rychle. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Chcete je? Nejste sami. Dostalo se jen na ty, kteří dlouhodobě sledují OnePlus a o akci věděli. Web měl problém tento nápor zvládnout...

A konečně – nezůstane pouze u VR premiéry, OnePlus přidá také VR prodej. Kdo přijde do The Loop, dostane možnost objednat si OP3 dříve než zájemci na běžném internetovém e-shopu.

 

Kdy dojde k premiéře?
Mluví se o 28. květnu.

Diskuze (5) Další článek: Vyfoť tvář. Aplikace FindFace ti řekne, komu patří

Témata článku: Oneplus, , , , , , , , Apple iPhone 4GB, Apple iPhone SE, OnePlus 3, Dnešní trend, Žďár, Carl Pei, Propracovaný design, Čestné uznání, Tisíc, Prodej, Tis, Pro +, STAN, Pei