OnePlus DR-1: na hranici mezi nebem a aprílovým vtípkem

Na adrese OnePlus.net/gamechanger se objevila novinka. Dlouho se čekalo, co OnePlus vymyslí a konečně je to zde. OnePlus DR-1 je maličká kvadrikoptéra, tedy drone. Zvláštní je tím, že nemá kameru. Ta prý přidává hmotnost a vývojáři se chtěli zaměřit na rychlost a precizní letové kvality. Správný krok?

Klepněte pro větší obrázek
Ano, je opravdu maličký...

Má 6-osý gyroskop a technologii QuickCharge, která zajistí, že se baterie nabije za méně než 20 minut. V popisu se mluví také o akrobatických kouscích – budou lepší, než uměl Parrot AR.Drone, který s touhle funkcí přišel už dříve? Výhodou má být snadné ovládání – jen dva joysticky, které určují směr, stoupání/klesání, rychlost a umožní přemety a jiné akrobatické kousky.

Tohle všechno si přečtete a na konci webu je připsáno: „Šťastný 1. Apríl od OnePlus. Kromě toho, že jsme si užili srandu s touhle prezentací, tak jsme připravili omezený počet DR-1 k zakoupení.“ Tlačítko vás pak vezme do obchodu, kde si mini-drona opravdu můžete koupit za 549 Kč.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

OnePlus DR-1 ve zkratce

  • hmotnost a rozměry rámu: 14g, 70mm × 28mm, průměr rotorů 30mm
  • motory: 4 × ø6X12
  • baterie: 3,7V 100mAh Li-Pol, doba nabíjení 20 minut, letový čas 5 až 8 minut
  • v balení: DR-1 Drone, USB kabel, 4 náhradní vrtule, uživatelský manuál

Aprílový rozcestník

Diskuze (5) Další článek: Jak mohl vypadat TouchWiz. Samsung se ale nakonec rozhodl jinak

Témata článku: Oneplus, , , , Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 128GB, Samsung Galaxy S6 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge 128GB, Samsung Galaxy S6 Edge 64GB, Samsung Galaxy S6 Edge+, Samsung Galaxy S6 Edge+ 64GB, Hra, Plyšák, Správný krok, APR, Mez, Omezený počet, Nebe, Snadné ovládání,