OUKITEL právě vypustil do prodeje nový smartphone U16 Max s obřím 6“ displejem.

Tento smartphone disponuje velkým displejem, obrovskou kapacitou baterie 4000mAh a 3GB RAM. Od 28.3. do 30.3. OUKITEL ve spolupráci s Aliexpressem vypouští tento telefon do prodeje.

První 6“ smartphone do kterého OUKITEL vložil mnoho prostředků na výzkum a vývoj, pro vytvoření skvělého a uživatelsky příjemného přístroje.

Neskutečný 6“ displej a 13MP kamera

Pro dosažení pokročilého high-end přístroje, OUKITEL vybral JDI displej s LTPS technologíí vyrobenou firmou Japan Display. Rozlišení 1280x720px. zobrazí všechny fotografie, videa a aplikace ve fantastické kvalitě.

Obě primární kamery a přední kamera jsou bez interpolace. Zadní je osazena senzorem Micron AR1335 zatímco přední 5MP kamera je OmniVision GC5005.

Obrovská a bezpečná baterie

Kapacita baterie a její bezpečnost je další rozhodující faktor při výběru telefonu. U16 Max disponuje SCUD baterii s kapacitou 4000 mAh, která je 100% přizpůsobena 9,15mm tenkému tělu a nabízí dostatek potřebné energie. Disponuje také rychlým nabíjením pro úsporu času.

Paměť

Dalším rozhodujícím faktorem je paměť telefonu. U16 Max má předinstalované pouze nutné aplikace a zbytek paměti je tak k dispozici uživateli. 32GB vnitřní paměti je možné rozšířit o 32GB paměťovou kartou. Telefon pracuje na procesoru MTK6753 Octa-core.

Telefon také disponuje nejnovějším OS Android 7.0 Nougat!

U16 MAX je již k dispozici ve dvou barevných provedeních, space grey a champagne gold. Od 28. Března je oficiálně k dispozici v akci na Aliexpressu.

Další článek: Telefonující.cz: Nové tarify T-mobilu jsou stále nad evropským průměrem

¨