Marnost nad marnost. Rodinné sdílení pokladů z Google Play není pro nás

Také jste 2. července čekali na spuštění rodinného sdílení obsahu koupeného na Play Storu? Čekání to bylo marné, služba se začíná rozbíhat až v těchto dnech, ale to by nebyl ten nějvětší problém... Stěžejní zpráva zní, že Česká republika není na seznamu vyvolených zemí, takže tato služba se nás netýká.

Snad časem...


Původní článek vyšel 22. května 2016 s následujícím nadpisem:

Placené aplikace na Androidu půjde sdílet mezi více lidmi

Hlavní novinky z Google I/O byly představené hned na úvodní keynote, ale ani v dalších dnech to není nuda a na světlo světa vyplouvají méně významné záležitosti. Tak třeba Google Play Family Library nově řeší jednoduchý problém – různé účty různých členů domácnosti teď mohou mít společný obsah, za který se platí pouze jednou. Platí to pro hudbu, filmy, elektronické knihy a také pro aplikace.

Novinka má platit od 2. července, jednu aplikaci bude možné sdílet ve skupině až šesti lidí a Google rozhodně nebude zjišťovat, jestli opravdu jste či nejste rodina. A ještě jedna poznámka – aplikace mezi různými účty sdílet půjde, obsah nakoupení uvnitř aplikace nikoliv (nové levely ve hrách, pokročilé funkce ve fitness aplikacích apod.).

Diskuze (22) Další článek: ČTÚ změřil vlakové koridory. Čechy ujdou, Morava je bídná

Témata článku: Google, , , , , , Rodinné sdílení, Poklad, Nen, Google +, PLA, Nákup, Rod, Play Storu, Play, Libra, Následující nadpis, Sdílení, Člen domácnosti, Úvodní keynote, Pro +,