Předobjednávky Samsungů Galaxy S8 jsou o 30 % vyšší než u řady Galaxy S7

Samsungy řady Galaxy S8 jdou do prodeje již tento pátek, zprávy ze světa však hovoří o velkém množství předobjednávek. Oproti loňským Galaxy S7 narostly objemy předobjednávek u „es osmiček“ o třicet procent. A to i bez bonusového příslušenství. Zatímco loni se ke Galaxy S7 jako dárek přidávaly brýle Gear VR Lite (recenze zde), letos byla „dárkem“ možnost telefon používat až o devět dní dříve.

Podle analytiků Samsung v letošním roce prodá 50 milionů „es osmiček“, a samotný poměr prodaných kusů má být lehce ve prospěch většího Galaxy S8+ (recenze zde). Podle odhadů se má letos prodat 27,1 milionů Galaxy S8+ (53,9 % všech prodaných „es osmiček“), zbytek, tj. 23,3 milionů kusů, připadne základní verzi Galaxy S8.

Samsungy řady Galaxy S8 se začnou v ČR prodávat 28. dubna, a to v černé, stříbrné a šedé. Modrá bude vyhrazena pro brand shopy Samsungu a pro Alzu.

Zdroj CNBC, KoreaTimes

Diskuze (11) Další článek: Rakouská 3 je nová jednička. Průměrný zákazník prosurfuje 11 GB. Hádejte, kolik je to u nás

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, , Sam, U řady Galaxy, Śamsungu Galaxy, Pře, Bonusové příslušenství, Koreatimes, GAL, SA & amp, Samsun, CNBC, Year, Samsung Galaxy s, Galaxy s, Velké množství, Loňský note, J & AMP