Připravte si životopis. Sygic nabízí nejlepší práci na světě

Sygic Travel nabízí nejlepší práci na světě – rok placeného cestování. Firma chystá aplikaci pro virtuální realitu (pro Oculus) a potřebuje pro ni získat 360° videa, která zprostředkují první kontakt cestovatelů s destinací. Lidé si pak s VR brýlemi doma „projdou“ místo a mohou se lépe rozhodnout, zda se jim líbí natolik, aby se tam vypravili i ve skutečnosti.

Vybraný člověk bude po 12 měsíců cestovat po všech kontinentech a nahrávat 360° videa. Přihlásit se je možné na adrese www.natocsvet.cz do konce června. Pro přihlášení stačí jen vyplnit základní informace o sobě a přidat 2-5 minutové video o jedné destinaci s krátkým představením cestovatele.

Pochopitelně jde spíše o atraktivní marketing než skutečné zaměstnání, ale to neznamená, že byste se o něj nemohli ucházet!

Aktualizováno: Zajímalo mě, zda jsou někde plné podmínky akce a jestli vybraný člověk bude opravdu non stop cestovat, nebo půjde spíše o několik výjezdů na konkrétní místa. Za Sygic odpovídala Barbora Nevosádová: Přesné podmínky nemáme specifikované, chceme je pak ušít na míru tomu, koho vybereme. Ten člověk by měl cestovat co nejvíc, počítáme, že bude někde víceméně pořád. Vytipujeme místa, která potřebujeme pokrýt, a on nebo ona je budou postupně objíždět a natáčet.“ 

Diskuze (13) Další článek: Prodáváte smartphone? Smažte data, mohou vás přijít draho

Témata článku: , , Životopis, Non-stop, Svět, Barbora, Život, Sygic travel