Samsung aktualizuje Galaxy S5 v ČR a SR na Android Marshmallow

Před několika dny jsme vás informovali o tom, že Samsung zahájil aktualizace na Android Marshmallow pro model Galaxy S5. Netrvalo to ani týden a update se dostává oficiální cestou i k nám. Aktualizace nese označení G900FXXU1CPC9 a má velikost okolo 800 MB. Telefon vám může ukázat větší velikost, ovšem jedná se o prostor, který je třeba pro stažení a současné nainstalování aktualizace.

Klepněte pro větší obrázek
Android 6.0.1 na Samsungu Galaxy S5

Aktualizace Galaxy S5 na Android 6.0.1 Marshmallow je v současnosti dostupná pro modely od Vodafonu a T-Mobile, na Slovensku je zatím distribuována u Slovak Telekomu. Aktualizace se vám nabídne sama nebo ji proveďte přes Nastavení - O zařízení - Aktualizace softwaru. Součástí firmwaru je i dubnová aktualizace zabezpečení.

Po aktualizaci doporučujeme provést zálohu a obnovit telefon do továrních dat. Když začnete na Marshmallow „s čistým štítem“, můžete výrazně eliminovat případné problémy softwarového charakteru, např. možné zpomalení přístroje nebo občasné zasekávání. 

Diskuze (10) Další článek: T-Mobile v květnu: Huawei P9 a slevy [ceník]

Témata článku: Samsung, , , Samsung Galaxy S5, Slovak telekom, Sam, Samsun, #Android, Dubnová aktualizace, Čistý štít, Dubnová, Mars, Galaxy s, GAL, Akt, Samsung Galaxy s