Samsung bude v Číně nabízet Galaxy Note 4 se dvěma SIM

Samsung dnes v tichosti uvedl na mobilní trh v Číně dvousimkovou variantu Galaxy Note 4, model Galaxy Note 4 Duos. Konkrétně se jedná o tři varianty tabletofonu, které jsou určeny pro operátory China Unicom (SM-N9109W), China Telecom (SM-N9106W) a pro volný trh (SM-N9108V). SIM karta číslo jedna bude určena k datovým přenosům přes TDD-LTE a FDD-LTE sítě, zatímco druhá SIM zvládne přenos dat maximálně přes 2G sítě, tedy přes EDGE.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Tiskové fotografie Samsungu Galaxy Note 4 Duos

Varianta z volného trhu je naceněna na 880 USD, což činí v přepočtu činí 19 500 Kč. Pokud k částce připočteme DPH, dostáváme se na 24 tisíc Kč. Co se týká rozdílů oproti u nás prodávané variantě, objevili jsme pouze menší baterii, která má kapacitu 3 000 mAh. Standardní Galaxy Note 4 má 3 220mAh akumulátor. Je však škoda, že se Samsung i nadále zdráhá nabízet dvousimkové verze svých vlajkových modelů mimo Čínu. Pokud je argumentací to, že by se nedostal do nabídky operátorů, kteří nechtějí telefon sdílet ještě s jiným operátorem, situace v Číně jasně ukázala, že to možné je.

Zdroj: Samsung China

Diskuze (3) Další článek: O2 a Vodafone budou mít v půlnočním prodeji také iPhone 6 Plus

Témata článku: Samsung, , , , , , Samsung Galaxy Note, Samsung Galaxy Note 4, Samsun, Galax Note, Galaxy note, Sam, China Telecom, Note, Cin, Druhá sim, Samsung China, GAL,