Samsung si patentoval další flexibilní konstrukce mobilních zařízení

Patenty Samsungu, které se dostanou na veřejnost, se většinou točí okolo rozličných konstrukcí telefonů a displejů. Nejnovější zveřejněný patent tuto myšlenku jen potvrzuje, týká se dalších možných konstrukcí, které budou využívat výhod ohebnosti různých materiálů.

Klepněte pro větší obrázek
Základní idea - hodinky půjdou roztáhnout do podoby starého telefonního sluchátka, takže poslouží jako dnešní smartphone. Jak do všeho zapadá tablet, zatím moc nechápeme...

Podle patentu bude možné telefon umístit na zápěstí jako náramek, pouze čip s displejem a elektronikou bude napevno, zbývající část zařízení pak bude ohebná. V dalším náhledu lze vidět tablet, který půjde složit do podoby úzkého válečku, který by se mohl chovat jako smartphone. Elektronika je rozprostřena tak, aby se kraje displeje mohly zahnout „za roh“.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Dvě transformace pěkně popořadě - displej v hodinkách a skládací displej, který z tabletu „vytvoří“ smartphone

Jedná se však opět pouze o patenty, které ukazují teoretické možnosti, které však mohou být v praxi současnými technologickými postupy (zatím) těžko dosažitelné.

Zatím největší revoluce od Samsungu se očekává v příštím roce. Jihokorejci mají představit model Galaxy X, což by měl být tablet, který půjde složit do podoby smartphonu a nadále jej takto používat.

Via Galaxyclub.nl

Váš názor Další článek: Marlin je kódový název pro chystaný větší Nexus. Bude opět od HTC

Témata článku: Samsung, , , , , , , Konstrukce, Mobilní zařízení, F +, Zařízení, Zbývající část, Mobil, Flex, Technologický postup, Sam, Zveřejněný patent, Skládací galaxy, MOBI, Samsun, Dnešní smartphone, Zář,