Samsung slaví: sleva 30 % na (téměř) vše a Galaxy S5 pod 10 tisíc

Samsung v České republice slaví pětileté výročí svých značkových prodejen a jako oslavu připravil speciální prodejní akci. Od čtvrtka 25. září do soboty 27. září budete moci ve značkových prodejnách Samsungu kopit smartphone, tablet či příslušenství s 30% slevou. Každý zákazník může slevu využít na nákup jednoho smartphonu, jednoho tabletu a dvou kusů příslušenství. Do příslušenství se počítají i chytré hodinky Gear 2, Gear 2 Neo a chytrý náramek Gear Fit. Dejte ale pozor na to, že se sleva nevztahuje na Galaxy S5 Mini, Galaxy Alpha ani na sortiment paměťových karet.

Klepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy S5 půjde v kombinaci 30% slevy a akce Cash back pořídit ve značkových prodejnách Samsungu pod deset tisíc Kč

Zřejmě největší výhodou je možnost kombinovat 30% slevu s Cash back programem u Samsungu Galaxy S5. Po zakoupení přístroje a jeho registrací s ofocenou účtenkou na stránkách Samsung-Bonus.eu dostanete 2500 Kč z pořizovací ceny zpět. Vlajkový model Samsungu tak půjde pořídit za částku pod deset tisíc Kč, přičemž základní cena na e-shopu Samsungu činí 16 490 Kč. I program Samsung Bonus je však omezen maximálním počtem 1 400 kusů Galaxy S5, u kterých je možno využít Cash back.

Prodejní akce platí pouze tři dny, ovšem v případě zvýšeného zájmu platí do vyprodání zásob v jednotlivých prodejnách v obchodních centrech:

  • OC Chodov
  • Centrum Černý Most
  • OC Nový Smíchov
  • OC Palladium
  • OC Olympia
  • OC Šantovka
  • OC Forum Liberec

Přesná adresa prodejen a jejich otevírací doba je k dispozici na stránkách Samsungu.

Oživeno 23.9. 6:00: Na stránkách Samsungu se uvádí, že do programu Samsung Bonus bude zařazeno prvních 2 000 registrovaných modelů Galaxy S5. Kapacita tedy byla navýšena, stejně tak jako doba trvání kampaně, tj. do 30. září.

]: The file '/PubSystem.Controls.Run.Articles.2015/AddOn_Blank.ascx' does not exist.-->
Diskuze (53) Další článek: Porsche Design P´9983: BlackBerry klasika převlečená do luxusu

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Alpha, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 mini, Sleva, Electric Blue, Doba trvání, Galaxy s, Centrum Černý Most, Samsun, Pětileté výročí, Tisíc, Otevírací doba, Šantovka, SLA, Sam, Samsung Galaxy s, GAL, Tis