Samsung vysvětluje smysl a zaměření tabletu Galaxy View

Samsung Galaxy View je v portfoliu Samsungu skutečně atypickým produktem. Na první pohled může vypadat jako obří tablet, ovšem díky zhoršené kompaktnosti tohoto „drobečka“ jej Samsung spíše označuje jako „přenosný displej“. A protože se jedná o model, který u Samsungu definuje novou kategorii produktů, vzbuzuje jeho uvedení řadu otázek. A ta vůbec nejdůležitější zní - K čemu je Galaxy View vlastně určen?

Samsung na toto téma vydal na svém novém blogu souhrnný článek, ve kterém zmiňuje přednosti produktu, který nikdy nebyl myšlen jako „obyčejný“ tablet. Primárním využitím Galaxy View je sledování filmů, seriálů a videostreamů v domácnosti, přičemž tablet může býtrychle přenášen mezi místnostmi. Mechanismus držáku navíc slouží jako stojan, takže můžete na rovné ploše Galaxy View podepřít hned dvěma způsoby. 

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Samsung Galaxy View a dálkové ovládání her, aplikace Family Square slouží jako rodinný „vzkazovník“

V tabletu je přítomný Android s grafickou nadstavbou TouchWiz, Samsung však vsadil na větší ikony s popisky, aby zjednodušil a zpřehlednil ovládání. Na webu Samsungu jsou diskutovány i různé možnosti využití, ze kterých můžeme vypíchnout třeba příručního videorádce při vaření. Galaxy View ale má za cíl být i informačním centrem, aplikace Family Square může nahradit papírové lístečky v domácnosti se vzkazy.

V neposlední řadě můžete Galaxy View ovládat na dálku přímo ze svého smartphonu, případně využít displej vašeho smartphonu jako virtuální gamepad. Pokud vás zajímá využití Galaxy View do detailů, odkážeme vás na článek od Samsungu.

Samsung Galaxy View se již začal prodávat v USA, jeho dostupnost v ČR však zatím není známa. Díky jeho výstřednosti je ale jasné, že nebude masovou záležitostí, ale zaujme pouze určitou cílovou skupinu.

Via Samsung News

Váš názor Další článek: Tak fotí 9 Androidů do 10 500 Kč. Vyhodnocení fototestu

Témata článku: Samsung, , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy View, De Novo, Záměr, Samsun, GAL, Sam, Smysl, Kompaktnost, Planner, Tab, Primární využití, Souhrnný článek, Zaměření, View, Obyčejný tablet, Designer,