Spoty ze Super Bowlu 2016: Technologické firmy se chlubí tím nejlepším

Super Bowl je svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také pro televizní stanice, které v době konání finálového zápasu prodávají nejdražší reklamní čas vůbec. Cena za odvysílání jednoho minutového spotu se může vyšplhat až na 5 milionů dolarů. A firmy se samozřejmě chtějí v prestižním čase prezentovat tím nejlepším, co mají. Zde jsou letošní superbowlové spoty společností, které mají co do činění s mobilním nebo počítačovým byznysem.

Klepněte pro větší obrázek

Amazon

Amazon se zaměřil na propagaci bezdrátového reproduktoru Echo s hlasovým ovládáním spotřebičů. V minutovém spotu účinkuje mimo jiné herec Alec Baldwin.

Fitbit

Americký Fitbit ukázal v rekamě nové hodinky Blaze, které jdou právě do prodeje. Jsou založeny na fitnessovém základě, ale Fitbit s nimi nakukuje i do kategorie lifestylových nositelností. Spot není přehnaně originální, ukazuje hlavně možnosti využití hodinek.

GoPro

Reklama prezentuje outdoorovou kameru HERO4 Session, kterou využijete při akrobatickém lyžování, skocích do vody nebo samozřejmě – u amerického fotbalu. Spot patří spíše k těm průměrným.

LG

Jihokorejská firma nešetřila a do spotu angažovala známého irského herce Liama Neesona. Ten ukazuje budoucnost, kterou jsou podle LG její OLED 4K obrazovky. Spot má filmovou atmosféru a koketuje se žánrem sci-fi.

T-Mobile

Americký T-Mobile najal do reklamy rappera Drakea. Reklama zobrazuje natáčení reklamního spotu a humorně poukazuje na změny ve scénáři, se kterými přicházejí zadavatelé, aby do reklamy dostali co nejvíce informací.

Wix.com

Jedním z nejvtipnějších spotů letošního Super Bowlu je reklama na cloudové řešení pro tvorbu webových stránek Wix.com. Kung Fu Panda v něm objevuje kouzlo tvorby webu přes cloud.

Diskuze (4) Další článek: Konečně. StreetView si užijete i ve virtuální realitě s Gear VR

Témata článku: , , , Spot, Marino, Americký T-mobile, Liam, Super, Super +, Session, Reklamní spot, Stažený soubor, Superb, Rapper, Herec, Šup, Sup, Televizní stanice, Jason, F +