Svůj chytrý náramek má i Meizu. Má OLED displej a nabitý vydrží až dva týdny

Ke značkám, které doplnily své portfolio také o chytrý náramek, patří nyní i čínské Meizu. Jejich pojetí nositelného příslušenství je poměrně atraktivní – náramek je napůl designový, napůl sportovní a obsahuje informační OLED panel, nikoli jen diody. Prodávat se začne ještě tento týden v Číně v přepočtu za necelých tisíc korun.

Klepněte pro větší obrázek
Náramek můžete díky stupni krytí IP67 krátkodobě namočit do vody (obr.: fonearena.com)

Meizu Band je vyveden v jednolitém plastovém těle, které v organických tvarech obepne zápěstí. Náramek obsahuje vestavěný krokoměr, díky čemuž počítá vše související s pohybem. Na jeho rubové straně najdeme optický senzor srdečního tepu, který může být nepřetržitě aktivní. V takovém režimu vydrží náramek na jedno nabití až týden, jinak je to dvojnásobná doba.

Klepněte pro větší obrázek
Na vnitřní straně náramku najdeme piny pro dobíjení a senzor pro snímání frekvence srdečního tepu (obr.: fonearena.com)

Malý a úsporný OLED panel ukazuje v pohotovostním stavu čas, jinak je schopný zobrazit údaje o počtu kroků nebo základní notifikace z telefonu. Připojit lze k zařízení s Androidem i iOS. Meizu Band váží pouhých 20 gramů a obsahuje stupeň krytí IP67, díky čemuž se nemusíte bát s náramkem běhat v dešti nebo jej i krátkodobě namočit.

Váš názor Další článek: V Číně si oblíbili růžovou. Na předvánoční trh přichází Huawei P9 Lite Rose Gold

Témata článku: Meizu, , , , Náramek, Oled panel, Mei, Fonearena, Chytrý, Displej, Pohotovostní stav, ? Displej, Základní notifikace, Chytrý náramek, Optický senzor, Nositelné příslušenství, OLED displej,