T-Mobile: VoLTE a VoWiFi nově i na předplacených kartách

Technologie Voice over Wi-Fi (zkráceně VoWiFi) a Voice over LTE (zkráceně VoLTE) jsou nově dostupné i majitelům předplacených karet T-Mobile Twist. Z pohledu paušálních zákazníků jde o vymoženosti, které jsou dostupné už nějaký ten pátek, nyní si bez mobilního signálu (přes Wi-Fi) zavolají všichni zákazníci T-Mobilu. Stejně tak si všichni mohou vychutnat nejlepší zvuk a nejrychlejší spojení na LTE síti, tedy za předpokladu, že obě strany jsou na LTE síti a obě strany mají ten správný telefon.

VoLTE aktuálně podporují iPhony 6 a 6s včetně Plusových verzí, Microsoft Lumia 640 LTE a Samsungy S5 a S6 včetně varianty edge. Ale pozor, volání přes LTE sice neubírá datový limit, ani nestojí nic navíc, ale je třeba mít nastavený tarif s daty. Více se dozvíte na webu operátora. 

Obě technologie umí na českém trhu zatím jen T-Mobile, O2 VoLTE slibovalo na konec loňského roku, ale nakonec svůj slib operátor posunul na letošek.

Diskuze (14) Další článek: Den po chmurných zprávách z Applu: Samsungu se daří, zisky rostou

Témata článku: , , , , , Microsoft Lumia 640, Microsoft Lumia 640 Dual SIM, Karta, Voice over LTE, T - Mobil, Pře, Paušální zákazník, Nejlepší zvuk, MOBI, Nov, T Mobil, Mobil, Správný telefon