Tato pouzdra přidají vašemu iPhonu funkci bezdrátového dobíjení

Firma Zagg, kterou možná znáte jako výrobce odolných skel a fólií na displeje smartphonů, začala na českém trhu prodávat nová pouzdra své dceřiné firmy Mophie, která vašemu iPhonu 7 nebo iPhonu 7 Plus přidají funkci bezdrátového dobíjení. Nativně má tuto technologii podporovat až letošní iPhone 8.

Funguje to jednoduše – svůj iPhone zacvaknete do pouzdra, které je vybaveno technologií Charge Force a pomocí magnetu se připojí k jakémukoli příslušenství značky Mophie se stejnou technologií. Nové modely jsou kompatibilní se standardem Qi a lze je zároveň použít jako powerbanku.

Klepněte pro větší obrázek

Pouzdro Juice Pack Air pro iPhone 7 s tenkým profilem je vybaveno baterií s kapacitou 2 525 mAh, která má papírově přidat více než 27 hodin hovoru. Pouzdro Juice Pack Air pro iPhone 7 Plus obsahuje baterii s kapacitou 2 420 mAh, která zajistí celkem více než 33 hodin hovoru. Při nabíjení funguje prioritizace, kdy se nejdříve dobíjí smartphone a pak teprve baterie krytu.

Portfolio produktů Mophie, které sestává z pouzdra Juice Pack Air, Juice Pack Wireless (kromě iPhonů 7/7+ také pro starší 6/6+ a 6s/6s+), stolního držáku s technologií Charge Force, držáku do mřížky ventilátoru s technologií Charge Force, powerbanky Powerstation s technologií Charge Force a přenosné nabíjecí stanice můžete zakoupit přímo na stránkách Mophie nebo u českých prodejců (např. Alza, Euronics, iStyle, iStores, iWant, iSETOS, Space a dalších).

Diskuze (7) Další článek: LG X Power 2: Největší baterie, jakou kdy LG dalo do mobilu

Témata článku: Apple, , , , , , , , , Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 Plus, Nabíjecí stanice, Displej smartphonů, F +, Euronics, Letošní iphone, Vaš, Tenký profil, Ventilátor, Bezdrátové dobíjení, IStyle, Dobíjení,