TomTom Adventurer: Objevujte srdcem

Nové, odolné GPS outdoor sportovní hodinky pro všechny aktivity v přírodě

TomTom (TOM2) představil TomTom Adventurer: nové GPS outdoor sportovní hodinky, vyvinuté speciálně pro outdoor activity, jakými jsou turistika, běh v terénu, lyžování a snowboardování.  TomTom Adventurer je vybaven vestavěným monitorem srdečního tepu, barometrem, kompasem a automatickým detektorem vleků pro sporty na sněhu. Dodává se s GPS sledováním a funkcí objevování nových tras (Route Exploration), které stavějí na tradici TomTom – celosvětové jedničky v navigacích a mapách.

TomTom Adventurer s automatickou detekcí vleků pozvedá sporty na sněhu na zcela novou úroveň. Uživatelé nyní mohlou sledovat klíčové statistiky pokaždé, když sjedou kopec. Jediným pohledem na TomTom Adventurer získávají aktuální statistiky včetně rychlosti, nadmořské výšky, převýšení a sklonu svahu. Terénním běžcům a vysokohorským turistům poskytuje TomTom Adventurer přehled o cestách, stoupání či klesání a dodává jim mimořádný pocit bezpečí díky prodloužené době, po kterou vydrží baterie nabitá,*  což jim umožňuje sebevědomě objevovat nové horské stezky.

“TomTom Adventurer představujeme s neskrývaným nadšením. Tyto GPS outdoor sportovní hodinky jsou vyvinuté tak, aby se každý mohl stát průzkumníkem,” říká Petra Slámová, Senior Trade Marketing Manager CEE & SEE společnosti TomTom. “Věříme, že každý, kdo miluje pobyt venku, si zaslouží přístup ke špičkovým technologiím, vyhrazeným obvykle jen pro ty nejlepší horolezce. Nyní může každý díky TomTom Adventurer sledovat své aktivity pokaždé, když se vydá objevovat nové horizonty.“

Kromě sledování outdoor aktivit umožňuje TomTom Adventurer kontrolu nad aktivitami jako je běh, plavání, cyklistika nebo fitness cvičení, a to v režimu 24/7. S využitím zabudovaného monitoru srdečního tepu lze sledovat tepovou frekvenci. Jakýkoli trénink nebo pohyb zase zpříjemní integrovaný přehrávač hudby.

TomTom Adventurer rozšiřuje řadu produktů TomTom Sports pro sport a fitness, vytvořených proto, aby inspirovaly k pohybu – je s nimi jednodušší být fit, cítit se líp a dosáhnout svého cíle.

TomTom Adventurer bude v prodeji v říjnu a bude stat 8 399 Kč.

Více informací je k dispozici na www.TomTom.com

Další článek: Samsung ukázal, jak identifikovat nové modely Galaxy Note 7

Témata článku: , , , , , ,