Toto jsou barvy, které oblékne Samsung Galaxy S8. Která se vám líbí nejvíc?

  • Informací o Galaxy S8 je stále více, teď známe barevné varianty
  • Black Sky, Orchid Grey a Arctic Silver, plus čtvrtá fialová, zatím beze jména
  • Premiéra 29. v Londýně stále platí

Samsungy řady Galaxy S8 se budou prodávat minimálně ve čtyřech barevách. Evan Blass ukázal tiskové snímky tří základních variant, ke kterým přidáváme uniklé fotografie fialové verze. Ta je nejvíce překvapivá a jsme zvědavi, jak bude vypadat naživo.

Snímky publikované na Twitteru zobrazují modely Galaxy S8 a S8 Plus, jedná se však o vykopírované tiskové fotografie, které postrádají poměr velikosti obou zařízení. Černá verze bude označena jako Black Sky, šedá jako Orchid Grey a stříbrná Arctic Silver. 

U všech variant by se měly měnit jen odstíny zadního krytu a tónování kovového šasi, čelní strana má vždy zůstat černá. Samsung se k tomuto kroku uchýlil zřejmě proto, aby nad displejem „schoval“ spoustu snímačů a čidel, které by v případě jiných barevných odstínů výrazněji vystoupily. Zdá se, že přední straně telefonu bude úplně chybět tradiční logo Samsung.

Podle spekulací by se portfolio barev mohlo ještě brzy rozšířit o verzi Coral Blue. Tento odstín poprvé debutoval u Galaxy Note 7, po jeho stažení z trhu se barva objevila u Galaxy S7 Edge.

Nové modely od Samsungu budou představeny 29. března v Londýně.

Zdroj @evleaksKK Sneak Leaks

Diskuze (7) Další článek: HeLi-on je unikátní powerbanka, která skrývá solární panel velký jako plachta

Témata článku: Samsung, , , , , , , , , , , , , , Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Barevný odstín, GAL, Čelní strana, Coral Blue, Sam, Tradiční logo, Černá verze, Samsun, Tónování,