TP-Link představuje elegantní powerbanku s kapacitou 10 000 mAh

TP-Link uvede do prodeje novou vysokokapacitní powerbanku. Externí záložní zdroj TL-PB50 nabídne kapacitu 10 000 mAh v elegantním zaobleném těle. Zdroj slouží k dobíjení chytrých telefonů, tabletů, MP3 přehrávačů, GPS, přenosných Wi-Fi hotspotů a dalších zařízení tam, kde není k dispozici elektrická síť. Cenu zařízení výrobce neuvedl.

Klepněte pro větší obrázek

TP-Link TL-PB50 používá Lithium-Polymerové články od LG, které se vyznačují zvýšenou tepelnou odolností a prodlouženou životností. Výrobce uvádí až 500 dobíjecích cyklů bez ztráty kapacity. Obsažena je také technologie omezující vznik vnitřních zkratů. Proti poškození samotného zdroje i připojeného zařízení je zdroj zabezpečen ochranou proti zkratu, přepětí, přetížení, přebití, podvybití a přehřátí.

Klepněte pro větší obrázek

Powerbanka obsahuje dva USB 2.0 porty s výstupními parametry 5V/2A a 5V/1A. Nabíjet se tak zároveň mohou dvě zařízení, přičemž dvouampérový port poskytuje stejně rychlé nabití jako nejvýkonnější adaptéry do zásuvky. Kapacita při započítání ztrát postačí na nabití zhruba čtyř smartphonů s baterií 2 000 mAh. Čtyřidiodový LED indikátor informuje o stavu vybití powerbanky. Rozměry činí 140 × 79 × 19,3 mm, zařízení váží 281 gramů.

Diskuze (9) Další článek: FireChat: soukromé chatování bez připojení k internetu

Témata článku: , , Připojené zařízení, El síť, Pře, Elegant, Elektrická síť, Power, MAh, Link