Týden mobilně 131: přelet nad 3. galaxií

Naštvaní ptáci, naštvaní operátoři, naštvaný ministr. Spojený je aspoň Samsung, který eviduje rekordní předobjednávky Galaxy S III.

Společnost v Týdnu mobilně nám tentokrát dělá skvadra naštvaných ptáků převlečených za reproduktory. Na AVmanii jste si mohli ověřit, že dokážou hrát opravdu hlasitě (čtěte článek Chcete mít velkého ptáka se zvukem jako prase?). Hlavním tématem tohoto týdne byl Samsung Galaxy S III, který jsme dostali na testování. Ve videomagazínu se tentokrát zaměříme na různá netradiční pohybová gesta.

V druhé části se podíváme, jak v praxi funguje mobilní příslušenství do auta Nokia CK-200. Jde o šikovnou handsfree sadu, která dokáže napárovat libovolné dva mobily s Bluetooth současně a ani její instalace do auta není přehnaně obtížná. Na závěr probereme témata ohledně českého telekomunikačního trhu. Ministerstvo není úplně spokojeno s prací ČTÚ, operátoři mají zase spoustu výhrad k navrhované aukci kmitočtů.

  • 02:44 – Samsung Galaxy S III a používání pohybových gest
  • 12:11 – pevná handsfree sada Nokia CK-200
  • 21:18 – výhrady ministerstva k ČTÚ a výhrady operátorů k návrhu aukce frekvencí
Diskuze (45) Další článek: Přišli? Odešli? Vodafone si meziročně polepšil o 105 tisíc zákazníků

Témata článku: , , , Samsung Galaxy, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S III, Mobil, Týden, Přelet, MOBI, Naštvaný pták, Pře, T - Mobil, GAL, T Mobil