Babiš se pochválil za letní akci T-Mobilu. Operátor spolupráci něžně popírá

Zájem premiéra Babiše o dobro zákazníků mobilních operátorů byl velkým hitem před více než dvěma lety. Od té doby se tématu příležitostně drží. Hlavně na Twitteru, nicméně hmatatelné kroky směřující k nápravě českého mobilního trhu nebo ke snížení cen mobilního internetu lze dohledat obtížně.

Dnes T-Mobile vyrukoval se zajímavou akcí, v rámci které svým zákazníkům v létě aktivuje neomezený mobilní internet. Premiér Babiš (resp. jeho PR tým) reagoval rychle a na Twitteru si za tento počin bere kredit a chválí svůj tým.

Zeptali jsme se v T-Mobilu, nakolik se premiér či jeho tým přičinili na krocích, které operátor zejména v oblasti mobilního internetu poslední dobou dělá. Hádám, že málokdo chce jít přímo a zostra proti slovům premiéra, proto je reakce velmi mírná a korektní, nicméně přece jen odmítavá:

„Máme samozřejmě radost, že si naší nabídky všiml i premiér. Pravda je, že průběžně vedeme rozhovory se všemi představiteli státu, kteří mají v gesci telekomunikační trh, nicméně na tvorbě konkrétních nabídek s nimi nespolupracujeme.“

Diskuze (17) Další článek: Google testuje upozornění na nezodpovězenou SMS a tzv. ověřené zprávy

Témata článku: , , , , T - Mobil, Pop, T Mobil, Operátor, Premiér, Zákazníci, Internet, Babiš, June, MOBI, Spolupráce, Letní akce