Black Friday: přehled akcí. Největší slevová akce roku je tu

Black Friday, Černý pátek. Oficiálně až příští pátek 29. listopadu, ale u řady prodejců už dnes. Největší slevová akce roku je tu a my už tradičně přinášíme přehled slev. Jedním dechem však varujeme před záplavou falešných slev a jako vždy platí: důvěřuj, ale prověřuj. K dispozici máte cenové srovnávače a pár tipů najdete i na konci tohoto článku.

  • Seznam akcí průběžně doplňujeme.
  • Víte o zajímavé slevě? Diskuze je vám k dispozici.

Apple

Ke slevovým svátkům Black Friday a Cyber Monday se letos v ČR překvapivě připojuje také Apple. On pátku 29.11. do pondělí 2.12. bude na českém Apple Storu možné k nákupu vybraných produktů získat dárkové karty s kreditem až 4 800 Kč, které půjde využít k nákupu dalších produktů nebo služeb. Bonusy jsou odškálované dle ceny jednotlivých produktů, ovšem v poměru k původní pořizovací ceně produktu příliš neušetříte.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Bonusy tak startují za 600 Kč kreditu při nákupu Apple Watch Series 3, televize Apple TV či sluchátek AirPods. Dvojnásobek dostanete při nákupu iPhonu XR, iPhonu 8, případně i letošních iPadů Mini a Air. S 1200 Kč kreditu počítejte i při nákupu nižších modelů sluchátek Beats. Pro nejvyšší modely sluchátek Beats, Mabook Air a loňský iPad Pro je pak připraven vyšší bonus v podobě 2 400 Kč. Na nejvyšší bonus v hodnotě 4 800 Kč pak dosáhnete pouze v případě nákupu počítače iMac, iMac Pro či MacBook Pro.

Diskuze (24) Další článek: T-Mobile zdražil tarify pro studenty. Nabídne jim ale více dat

Témata článku: , , , , , , , , , Populární titul, Mobilní telefon, Chytré zařízení, Arcade, Dolar, Real View, Čínský e-shop, Zadní kryt, Negativum, Stejné data, Nákupní horečka, Web shop, Collection, Oculus rift, Zlevněný produkt, Niva,