Black Shark Gamepad 2.0: herní mobil od Xiaomi dostal modernější ovladače

Herní smartphone Black Shark od Xiaomi se pomalu zabydluje na českém trhu, zatímco v Číně již byl oznámen nástupnický model Black Shark Helo. Pro první generaci herního smartphonu vyrobilo Xiaomi i doplňkový gamepad, který byl určen pro pohodlnější hraní her. Nyní se do hry dostává vylepšená verze, kterou nacvaknete na levou a pravou stranu telefonu podobně jako Joy-Cony u Nintenda Switch.

Zatímco dříve jste měli pouze jeden ovladač na levé straně smartphonu s akčním tlačítky LB a LT, nyní máte ovladače dva. Na Black Sharku je třeba mít nasazené pouzdro, do kterého na každý kraj zacvaknete jeden ovladač. Hmotnost každého z nich je 40 gramů, a s telefonem se spojí přes Bluetooth 4.2. Celkem se tak můžete těšit na dvanáct programovatelných tlačítek, dvě funkční klávesy, analogový joystick a touchpad. V každém ovladači je zabudovaná 340mAh baterie, která zaručí přes 40 hodin hraní na jedno nabití. Gamepady dobíjíte přes konektor USB-C.

Ovladač Black Shark Gamepad 2.0 je určen pro první generaci herního smartphonu Black Shark. V Evropském obchodě je jeho cena stanovena na 79 EUR (cca 2 tisíce Kč) včetně daně a poštovného, předobjednat si je můžete již nyní, odeslány budou 31. prosince.

Představení první generace Xiaomi Black Shark:

Diskuze (6) Další článek: Přivítejte první smartphone s průstřelem. Samsung Galaxy A8s bude jen pro Čínu

Témata článku: Xiaomi, , , , , , , , , Xiaomi Black Shark, Český trh, Mobil, Pohodlné hraní, Analogový joystick, Black Sharku, Evropský obchod, Dostal, Nástupnický model, Herní mobil, Ovladač, Funkční klávesa, #Xiaomi, Herní, Vylepšená verze, Tlačítko,