Asus chystá hned několik nových smartphonů. První z nich je Zenfone 4 Max s obří baterií

Asus chystá na podzim letošního roku velký nášup nových smartphonů řady Zenfone 4. Podle informací z tchajwanského fóra značky půjde celkem o pět modelů: Zenfone 4 Max, Zenfone 4 Selfie, Zenfone 4, Zenfone 4V a nejvyšší Zenfone 4 Pro. První jmenovaná novinka už zná svou podobu.

Asus Zenfone 4 Max (ZC554KL) byl představen v Rusku. Novinka naváže na loňský Zenfone 3 Max s 5,5palcovou úhlopříčkou displeje. Zařízení přinese celokovové tělo, 13Mpx hlavní duální fotoaparát a 5,5palcový IPS panel s Full HD rozlišením.

Po stránce výbavy budou k dispozici různé verze s procesory Qualcomm Snapdragon 425 nebo 430, s až 4 GB RAM a s 16/32/64 GB vnitřního úložiště. Přívlastku Max dostojí baterie s kapacitou 5 000 mAh. Novinka poběží na Androidu 7.0 Nougat s nadstavbou ZenUI. Dostupnost ani českou cenu zatím neznáme.

Před časem se dostal na náš trh vlajkový model Asus Zenfone AR:

Váš názor Další článek: Vrátí se Samsung k „Mini“ verzím? Korejci údajně připravují zmenšenou S8 [oživeno]

Témata článku: Asus, , , , , , , , , , , , Novinka, SMA, Full rozlišení, Letošní rok, Celokovové tělo, Obří baterie, Specialista, Nejdražší smartphone, Nov, Full HD, Loňský zenfone, Vlajkový model, Česká cena,