Dynavix: Pavel Liška naviguje už i na Androidu

Český výrobce navigačních systémů, společnost Dynavix, dnes uvádí na trh stejnojmennou aplikaci pro Android. Jedná se o protějšek úspěšné verze pro Apple iOS. Mapy i vyhledávání fungují kompletně off-line, telefon se tedy nemusí připojovat k internetu. A ano, i v této navigaci vás bude na cestách provázet hlas Pavla Lišky a jeho vtipné hlášky.

Klepněte pro větší obrázek

Výčet funkcí Dynavixu pro Android je působivý: 2D a 3D zobrazení mapy, navigace do jízdních pruhů, navigace na kontakty, asistent rychlosti se zvukovým varováním, funkce „zakázané úseky“, zobrazení významných budov ve 3D, automatický přepočet trasy, automatický denní/noční mód, upozornění na radary, volitelné barvy mapy, údaje zobrazené v infopanelu, 3D auto namísto šipky, import bodů zájmu (formáty csv a ov2), sdílení polohy prostřednictvím emailu, google local search, navigace pomocí zeměpisných souřadnic, navigování v tunelech, funkce „vezmi mě domů“, či navigace na pozadí. Můžete mít i aktuální dopravní informace (události na trase, výpočet objízdné trasy a doby zpoždění), za tuto funkci už se ale doplácí a vyžaduje připojení k internetu.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek 

Aplikace je k dostání pro Android ve verzích 2.3 a novější, Dynavix primárně míří na telefony, tablety jsou celkem pochopitelně na vedlejší koleji. Dynavix s mapovým pokrytím celé Evropy stojí 1 749 Kč, Central Europe stojí 999 Kč. Pokud si jakoukoliv z aplikací zakoupíte do 10. srpna 2012, získáte aktuální dopravní informace na rok zdarma.

Diskuze (28) Další článek: Vyhrajte cestu do Berlína na Campus Party Europe

Témata článku: , , , , , , Pavel, Český výrobce, CSV, Pavel Liška, Automatický přepočet, Liška, #Android,